Ubud
Door: Anne-Marie
Blijf op de hoogte en volg Wij
07 Augustus 2009 | Indonesië, Bali
We hadden vanavond met Hian en Loes afgesproken om te gaan eten. Om 6 uur hadden we afgesproken. En toen ze er waren hebben we eerst gezellig een biertje gedronken bij het zweembad. Loes zij dat zij ons wel naar Ubud wilde brengen want daar gaan ze zelf ook vaak naar toe. Nu spreek Hian vloeiend Indonesisch dus heeft hij ons vervoer naar Ubud afgezegd en nu worden we door hun gebracht. Erg fijn dat zij dat willen doen. Daarna hebben we in Sanur nog lekker bij zitten kletsen want Hian is een oud collega van Anne-Marie. Heel lekker gegeten en het smaakt toch beter hier dan in Nederland. Maar ja wat had je anders verwacht?
Hoi Luitjes we zijn nu in Ubud . We zitten in een ontzettend mooi hotel met uitzicht over de rijstvelden. Erg rust gevend. En dat hebben we wel even nodig. Sandor licht zo goed als de hele nacht te hoesten, en ik kan niet slapen. Dus voor vandaag naar een massage en een uitgebreidere behandeling voor mij geregeld. Voor het hoesten van Sandor hebben we een dokter geregeld via het hotel. Die moet zo komen. Dus verder horen jullie het wel.
Shemara en Ferry, niet meer bellen midden in de nacht he. Maar wat betrefd die jonge kwartels die reddden zich wel. Even opletten dat ze niet met hun gatje klem blijven zitten in het gaas. Voor rest zorgt moeders en vader .
Julie horen weer van ons
Groetjes Sandor en Anne-Marie
Zo we zijn weer een uurtje verder en de dokter is geweest. Bijna alles was o.k. wat medicijnen gekregen tegen de fluimen en antibiotica. Het was wel een hele aardige dokter. We zijn weer wat gerustgesteld en nu afwachten of het ook inderdaad beter wordt. We hebben alle vertrouwen erin. Straks lekker op de massagetafel en de wereld ziet er weer wat beter uit.
Nu weer leuke dingen. Even bijkletsen over de weg naar Ubud. Bijna alle stadjes, dorpje zijn aan elkaar geplakt. Denpasar, Sanur en alle plaatsjes richting Ubud.Langs
de weg veel, heel winkeltje en werkplaatsen met beeldhouwwerk en
hier en daar wat houtsnijwerk. Maar dat licht geloof ik hoe je naar Ubud rijdt. Loes en Hian waren zo vriendelijk om aantallen fotostops te maken. Gelukkig maakt Hian dan zelf ook foto's. Je voelt je dan minder "schuldig". Ook nog naar een balinesch dans wezen kijken. Wel grappig want ik kon wat oude vertelling terug vinden in het boek dat ik aan het lezen ben. In Ubud reden we even verkeerd. Niet dat wij dat erg vonden, want het was wel een heel scienic route met mooie uitzichten over de rijstvelden. Na gelunchd te hebben met Loes en Hian hebben we ze een goed vakantie , naar Maleisie gewenst. En we zien ze weer aan het einde van onze vakantie.
Voor vandaag geen berichten meer we liggen aan het zwembad.
Sandor en Anne-Marie
07 Augustus 2009 - 18:50
Lil En Leendert:
Hoi, Hoi,
Jeetje was vast effe zweten om een onderkomen te regelen, maar dat is ook weer gelukt. Ben benieuwd of je blauwe plekken ovehoudt aan je massage, zoiets van een Thaise massage in Indonesie. Hier alles onder controle, Pa heeft ws. een tekenbeet te pakken, niet zo verwonderlijk met z'n tochtjes in de grienden, hij is naar de HA geweest. Ma is weer, je raad het niet, gevallen!!! Maar nu alleen maar een zere knie. Ik hou vinger aan de knie om zo maar te zeggen, het is nl. haar "oudste" knie.
Hier is het weekend ook weer begonnen en het koelt, zoals beloofd,ook weer lekker af. Mag ook wel na meer dan 30 graden gisteren. We kregen bericht van Ander Licht dat we toch in dat leuke hotel zitten op Peninsula Valdes, die met dat vuurtorentje jullie weten wel.
Veel plezier daar en geniet ze.
Dikke kussen. -
07 Augustus 2009 - 19:34
Suus:
aaarggg.lekker hoor!geniet er lekker van....super en niet met koffer of 3 extra naar huis he!!!!Is moeilijk kweet het.......
Sandor snel ophouden met hoesten eej.... -
07 Augustus 2009 - 19:55
Dirk:
He Sandor en Anne-Marie:
Liggen aan het zwembad of zwemmen in het ligbad, allebei even fijn denk ik. Wel jammer dat Sandor een balinesische kuch heeft opgelopen. Snel beter worden San, veel krachtdrank gebruiken.
Wens jullie veel plezier, hou elkaar goed nat. -
09 Augustus 2009 - 20:23
Harry En Kirsten:
We zijn best wel benieuwd hoe het met Sandor is, duister griepje of een borrel (balineese vodka)te veel op?
Liefs uit het zonnige Sebaldeburen. -
10 Augustus 2009 - 09:34
Lot:
Hallo luitjes,
Zo te lezen, hebben jullie het prima naar je zin daar op Bali.
Geniet ervan.
En Sandor beterschap!
Groetjes Lot -
11 Augustus 2009 - 16:47
Monica:
He luitjes,
blij dat het met Sandor beter gaat. Mmm al dat lekkere eten klinkt zalig. Geniet ze dus nog maar lekker! Dikke zoen, Moon