Weer thuis - Reisverslag uit Breda, Nederland van Wij - WaarBenJij.nu Weer thuis - Reisverslag uit Breda, Nederland van Wij - WaarBenJij.nu

Weer thuis

Door: Sandor

Blijf op de hoogte en volg Wij

22 Augustus 2009 | Nederland, Breda

Ja we zijn er weer. Nadat we het o zo warme Lovina hebben verlaten zijn we weer terug gegaan naar Ubud. En wel hierom omdat dit een plek is om heerlijk bij te komen van de warmte van noorden. Nadat we geluncht hadden gingen we terug naar de galerie waar de de eerste keer hele mooie dingen zagen. We hebben nu de knoop doorgehakt en een mooie (tenminste dat vinden wij)foto op canvas gekocht. Het moet nog opgespannen worden en dat kan het tegen de muur. De volgende dag zijn we naar onze vrienden in Nusa Dua gegaan. Dit ligt ten zuiden van Denpasar. Hier waren we uitgenodigd en die uitnodiging hebben we met beide handen aangegrepen. Het was heerlijk relaxed bij hun. Lekker gegeten bij diverse Waroengs (indische eethuisjes). Ook nog even online ingechecked voor de terugvluchten. Is wel ideaal zo.En 's avonds nog door het wereld bekende Kuta gereden. Dit is het uitgaans gebeuren op Bali.De halve surf wereld komt hier naartoe. Erg druk en heel veel grote dure hotels. Niks voor ons dus. Na een heerlijke rustige nachtrust ( het hoesten had namelijk weer de kop op gestoken) rustig ontbijtje goed de dag doorgekomen. 's Avonds werden we naar het vliegveld gebracht. Dit was maar 15 minuten rijden. Bagage afgooien, douane, vertrekbelasting betalen en om 0.45 vrijdag 21-08 ging de vlucht naar Hong Kong. Dit is c.a 4 1/2 uur dus niet zo ver.
Daar moesten we een uurtje of 3 wachten op de vlucht naar Londen.
Dit is een rot eind. 12 uur in zo'n (air)bus. Dat schoot niet op. Om 15.00 plaatselijke tijd in Londen geland. Wat en drama is dat vliegveld! Eerst ruim 20 minuten lopen naar de bus die ons naar Terminal 5 zou brengen. Dan 10 minuten met de bus. En dan weer zo'n 10 minuten lopen. Gebroken ben je!Inmiddels was het 16.45 en we zouden pas om 20.00 verder naar Amsterdam. Britisch Airways is namelijk partner van Cathay Pacific dus vandaar dat we daar op moesten wachten. Wat smsjes en telefoontjes gepleegd en ja, weer wachten. Dus ff wat eten en drinken.
Eindelijk was de gate bekend gemaakt en konden we weer verder met het laatste stukje naar Amsterdam. Dit was zo gebeurd 45 minuten en we waren weer in Nederland.
Rob en Natas stonden ons al op te wachten. Ondertussen was het nog steeds de 21ste. Die dag heeft voor ons wel 36 uur geduurd. Maar nu weer lekker thuis, eigen bed, eigen douche, eigen wc.

Voor foto's moeten we de boel weer ff uitzoeken dus dat kan wel weer wat gaan duren.

In ieder geval iedereen bedankt voor de leuke reactie die we weer gehad hebben op onze reis en tot de volgende reis.

CU Sandor.

• 23 Augustus 2009 - 08:28

Dirk:

Welkom thuis, ff goed uitrusten en van kuchie af zien te komen Sandor.
    Lange reis terug gehad, maar dan heb je ook wat: eigen bed, douche en wc.

Tot spoedig weerziens